Global Offshore 2018 Manchester (UK) - Handelsmissie (18-20 juni)

Aanvangsdatum: 18-Jun-2018
Capaciteit: (0% geboekt)

Details

Sinds 2008 is het Verenigd Koninkrijk de wereldleider op het gebied van offshore windenergie. Met meer dan 6.072 MW geïnstalleerd vermogen (meer dan de rest van de wereld bij elkaar) en met de grootste pipeline van goedgekeurde projecten (ongeveer 34.5 GW), is het VK de juiste plek voor bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij offshore windenergie om samen te komen.
Bovengenoemde ontwikkelingen maken de offshore windenergie in het VK in de komende jaren ‘’een van de sterkst groeiende sectoren die gepaard gaat met toenemende kansen voor Nederlandse leveranciers van producten en diensten op het gebied van offshore wind.
Om deze reden organiseert de Nederlands Britse Kamer van Koophandel (NBCC) in samenwerking met IRO en Holland Home of Wind Energy (HHWE) een handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk voor Nederlandse toeleveranciers aan de offshore windsector. De missie is een vervolg op eerdere succesvolle jaarlijkse handelsmissies naar het Verenigd Koninkrijk tussen 2011 en 2017.
Doel van de missie is om Nederlandse bedrijven via individuele en collectieve matchmaking in contact te brengen met de in het VK actieve energiebedrijven, projectontwikkelaars en aannemers, en dan in het bijzonder degene die betrokken zijn bij offshore windparken.
In de afgelopen jaren werden rondom de offshore wind missie naar het VK gesprekken gearrangeerd met partijen als Dong Energy, Mainstream Renewables, Vattenfall, RWE, KBR Power, Babcock, Eneco en EDF. 

Format missie/matchmaking
Op basis van goede ervaringen in de afgelopen jaren is gekozen voor het format van de matchmaking-gesprekken als volgt:

-          Plenaire presentaties van Britse bedrijven waarin zij zichzelf presenteren aan de Nederlandse missiedeelnemers;
-          “Elevator pitches” van de Nederlandse bedrijven;
-          Q&A;
-          Maken van individuele afspraken voor eventuele vervolggesprekken.

Locatie
Er is voor gekozen de missie te laten samenvallen met de toonaangevende windenergie conferentie Offshore Wind Energy 2018 van RenewableUK, het grootste evenement in het VK op het gebied van offshore windenergie dat op 19 en 20 juni 2018 in Excel, Manchester plaatsvindt. Een bezoek aan de vakbeurs die onderdeel uitmaakt van Offshore Wind Energy 2018, waar leveranciers aan de offshore wind sector zich presenteren, maakt ook deel uit van het programma. 

Datum
De handelsmissie zal plaatsvinden van 18-20 juni 2018.

Voorlopig programma (onder voorbehoud)


Kosten
Voor deelname aan de missie geldt een deelnamebedrag van €2.950 exl. BTW (leden van de NBCC, IRO en HHWE 10% korting). Voor eventuele 2e en volgende deelnemers van hetzelfde bedrijf geldt een deelnamesom van €2.300 excl. BTW.

Inbegrepen:
- intake en organisatie van het volledige missie-programma;
- retourvlucht Amsterdam – Manchester;
- 2 hotelovernachtingen (incl. ontbijt);
- 2 dagen toegang tot Offshore Wind Energy 2018 (beursbezoek inbegrepen, conferentie-programma niet inbegrepen);
- lokaal transport (inclusief transfers van en naar luchthaven);
- 2x diner en 2x lunch;
- vermelding van uw bedrijfsprofiel in het deelnemersboekje dat vooraf en tijdens de missie wordt toegezonden aan alle Britse contacten in de offshore windindustrie;
- begeleiding tijdens de missies door medewerkers van de NBCC.
Let op: in het hierboven genoemde deelnamebedrag is €900,00 gereserveerd voor reis en verblijf en €2050,00 voor het missie-programma. Op de kosten voor het missie-programma is een subsidie verkrijgbaar van maximaal €1025,00 via de missievouchers van RVO. U kunt hier meer informatie vinden over deelnamevoorwaarden en een missievoucher aanvragen. 

Aanmelden
U kunt zich voor deze missie aanmelden door dit aanmeldingsformulier in te vullen en te sturen aan de NBCC.

Informatie
Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met Michiel van Deursen (mvandeursen@nbcc.co.uk / +31 702 05 56 56).DOWNLOADS
Aanmeldingsformulier Handelsmissie VK juni 2018
Uitnodiging Handelsmissie VK 2018HHWE

Contact

Navigation

E-newsletter

Holland Home of Wind Energy (HHWE) is an independent export association, representing the interests of the Dutch wind energy companies and knowledge institutes across the globe

+31 (0) 6 51 24 90 79

+31 (0) 6 46 36 38 54

Subscribe to our newsletter and stay updated on the latest HHWE news and our agenda and activities

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image