Internationale Matchmaking tijdens Seanergy 2019 (5-6 juni)

Aanvangsdatum: 05-Jun-2019
Capaciteit: (0% geboekt)

Details

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert van 5 en 6 juni 2019 een matchmaking event tijdens Seanergy 2019 in Duinkerken in Frankrijk. Bent u opzoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vormen van maritieme energie? Dan is deze matchmaking  uw kans om op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken te voeren met potentiele zakenpartners. 

VOOR WIE
Het evenement richt zich op (innovatieve) MKB bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van maritieme energie. 

ONDERWERPEN
De volgende onderwerpen komen aan bod: 

HOE WERKT MATCHMAKING?
Dit jaar werkt het anders dan anders. Om mee te kunnen doen aan de matchmaking dienen de deelnemers zich te registreren voor Seanergy 2019 via de Seanergy website. Na de registratie heeft men de mogelijkheid om separaat te registreren voor de matchmaking (B2B meetings). Hier kan men een eenvoudig profiel aanmaken. Via de bijbehorende app kan iedere deelnemer zijn/haar eigen gesprekken beheren, dit kan tot en met de laatste dag van de matchmaking (6 juni). 

De gesprekken vinden plaats op 5 en 6 juni tussen 9.00 en 18.00 uur en duren maximaal 30 minuten.  

Zo kunt u in twee dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek. 

KOSTEN
Deelname aan de matchmaking en bezoek aan de beurs alsmede de bedrijfsbezoeken op vrijdag 7 juni kosten € 60,- voor 3 dagen, wat niet duur is. Wilt u ook de conferentie bezoeken dan kost het € 210,- voor 3 dagen. 

HOLLAND BUSINESS LOUNGE
De Nederlandse ambassade verzorgt ism HHWE en NWEA een Holland Business Lounge. Nederlandse bedrijven kunnen hieraan deelnemen met hun logo en bedrijfsvideo. Deelname aan de Holland Business Lounge is inclusief deelname aan de B2B meetings en de conferentie. Voor meer informatie en aanmelden zie hier.  

DATUM EN LOKATIE
Het evenement vindt plaats van 5 en 6 juni 2019, in Duinkerken (Frankrijk) in de KURSAAL aan het Place du Casino / Malo les Bains; 59240 Duinkerken 

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie over het matchmaking evenement kunt u ook contact opnemen met: 

Kees Mokveld kees.mokveld@rvo.nl 

 
 

HHWE

Contact

Navigation

E-newsletter

Holland Home of Wind Energy (HHWE) is an independent export association, representing the interests of the Dutch wind energy companies and knowledge institutes across the globe

+31 (0) 6 51 24 90 79

+31 (0) 6 46 36 38 54

Subscribe to our newsletter and stay updated on the latest HHWE news and our agenda and activities

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image