News

Geslaagde missie Japan

Wednesday, December 09, 2015
Geslaagde missie Japan

ECN, Huisman Equipment, Royal IHC, Wind Minds en HHWE kijken terug op een geslaagde missie naar Japan.  De missie vond plaats in het lader van de PIB. Van de vijf havengebieden die zijn aangewezen om offshore windparken te ontwikkelen werden er twee bezocht:  Akita en Murakami. Het lokale bestuur en de lokale ondernemers aldaar hebben kennis genomen van de Nederlandse kennis en expertise. De presentatie van het Westermeerwind project maakte grote indruk en  heeft inzichtelijk gemaakt wat er bij de bouw van een near shore wind park komt kijken.  In Tokyo is samen met de Japan Wind Power Association een seminar georganiseerd voor de leden van de JWPA. Ook hier is het Westermeerwind nog een keer aan de orde gekomen.

 

Het vervolg op deze missie zal plaatsvinden begin maart 2016 met een expertmeeting installatie en O&M als voorbereiding op de Wind Expo Tokyo (2-4 maart). HHWE zal een Holland Paviljoen op deze beurs organiseren. JWPA heeft verder toegezegd om in juni tijdens de Winddagen met leden naar Nederland te komen.

HHWE

Contact

Navigation

E-newsletter

Holland Home of Wind Energy (HHWE) is an independent export association, representing the interests of the Dutch wind energy companies and knowledge institutes across the globe

+31 (0) 6 51 24 90 79

+31 (0) 6 46 36 38 54

Subscribe to our newsletter and stay updated on the latest HHWE news and our agenda and activities

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image