News

Handelsmissie Offshore Wind Energy 2017 Londen (6-8 juni 2017)

Tuesday, March 28, 2017
Handelsmissie Offshore Wind Energy 2017 Londen (6-8 juni 2017)

Sinds 2008 is het Verenigd Koninkrijk de wereldleider op het gebied van offshore windenergie. Met meer dan 5.098 MW geïnstalleerd vermogen (meer dan de rest van de wereld bij elkaar) en met de grootste pipeline van goedgekeurde projecten (ongeveer 13.4 GW), is het VK de juiste plek voor bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij offshore windenergie om samen te komen.


Bovengenoemde ontwikkelingen maken de offshore windenergie in het VK in de komende jaren één van de sterkst groeiende sectoren die gepaard gaat met toenemende kansen voor Nederlandse leveranciers van producten en diensten op het gebied van offshore wind.


Om deze reden organiseert de Nederlandse Britse Kamer van Koophandel (NBCC) in samenwerking met IRO en Holland Home of Wind Energy een handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk voor Nederlandse toeleveranciers aan de Offshore Windsector. De missie is een vervolg op eerdere succesvolle jaarlijkse handelsmissies naar het Verenigd Koninkrijk tussen 2011 en 2016.


Doel van de missie is om Nederlandse bedrijven via individuele en collectieve matchmaking in contact te brengen met de in het VK actieve energiebedrijven, projectontwikkelaars en aannemers, en dan in het bijzonder degenen die betrokken zijn bij offshore windparken.


In de afgelopen jaren werden rondom de offshore wind missie naar het VK gesprekken gearrangeerd met partijen als Dong Energy, Mainstream Renewables, Vattenfall, RWE, KBR Power, Babcock, Eneco en EDF.


Format missie/matchmaking

Op basis van goede ervaringen in de afgelopen jaren is gekozen voor het format van de matchmaking-gesprekken als volgt:

  • -          Plenaire presentaties van Britse bedrijven waarin zij zich zelf presenteren aan de Nederlandse missiedeelnemers;
  • -          “Elevator pitches” van Nederlandse bedrijven;
  • -          Q & A;
  • -          Maken van individuele afspraken voor eventuele vervolggesprekken.
  • Voor meer informatie over de matchmaking zie hier. Inschrijven kan via dit formulier

Locatie

Er is voor gekozen de missie te laten samenvallen met de toonaangevende windenergie-conferentie Offshore Wind Energy 2017 van RenewableUK en WindEurope, het grootste evenement in het VK op het gebied van offshore windenergie dat in 2017 in Excel, Londen plaatsvindt. 

Een bezoek aan de vakbeurs die onderdeel uitmaakt van Offshore Wind Energy 2017, waar leveranciers aan de offshore wind sector zich presenteren, maakt ook deel uit van het programma.


Datum

De handelsmissie zal plaatsvinden van 6 t/m 8 juni. 


Voorlopig programma (onder voorbehoud)
Deelnameprijs

Voor deelname aan de missie geldt een deelnamebedrag van € 2.900, - excl. BTW (leden van de NBCC, IRO en HHWE 10% korting). Voor eventuele 2e en volgende deelnemers van hetzelfde bedrijf geldt een deelnamesom van € 2.300, - excl. BTW. 

Inbegrepen:

ü  Intake en organisatie van het volledige missie-programma

ü  Retourvlucht Amsterdam-Londen

ü  2 hotelovernachtingen (incl. ontbijt)

ü  3 dagen toegang tot Offshore Wind Energy 2017

ü  Lokaal transport (inclusief transfers van en naar luchthaven)

ü  2 x diner en 2 x lunch

ü  Vermelding van uw bedrijfsprofiel in het deelnemersboekje dat vooraf en tijdens de missie wordt toegezonden aan alle Britse contacten in de offshore windindustrie

ü  Begeleiding tijdens de missie door medewerkers van de NBCC


Let op: op het hierboven genoemde deelnamebedrag is wellicht een subsidie verkrijgbaar van maximaal EUR 1.500, - via de missievouchers van RVO. U kunt hier een missievoucher aanvragen en meer informatie vinden over deelnamevoorwaarden.


Aanmelden

Download hier het aanmeldingsformulier voor deelname aan deze missie.


Informatie
Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Contactpersonen bij de NBCC:

-       Michiel van Deursen, mvandeursen@nbcc.co.uk

-       Asmina Soenessardien, projects@nbcc.co.uk


Tel: +31(0)70-205 5656


Website NBCC


 

Holland Paviljoen Offshore Wind Energy 2017

Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert in samenwerking met NWEA een Holland Paviljoen tijdens de Offshore Wind Energy Londen 2017. Voor meer informatie over het Holland Paviljoen en de reeds aangemelde deelnemers zie hierHHWE

Contact

Navigation

E-newsletter

Holland Home of Wind Energy (HHWE) is an independent export association, representing the interests of the Dutch wind energy companies and knowledge institutes across the globe

+31 (0) 6 51 24 90 79

+31 (0) 6 46 36 38 54

Subscribe to our newsletter and stay updated on the latest HHWE news and our agenda and activities

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image