News

Inkomende missie Taiwan

Monday, December 14, 2015
Inkomende missie Taiwan

In de week van 14 december t/m  18 december zal een delegatie o.l.v. Taiwan Wind Turbine Industry Association (TWTIA) Nederland bezoeken. Belangrijke stakeholders voor offshore wind in Taiwan zoals China Steel en Taipower maken onderdeel uit van de delegatie. Het accent van de missie ligt op installatie en O&M.  De delegatie zal onder meer LM Wind Power, GustoMSC, Huisman Equipment, Van Oord en Royal IHC bezoeken. Daarnaast zal er een offshore wind seminar georganiseerd worden met medewerking van Wind Minds, ECN en Bargemaster.

 

Op woensdag 16 december zal op het hoofdkantoor van de haven van Rotterdam een netwerkreceptie worden georganiseerd. Deze begint om 17:30 uur en eindigt om 19:00 uur.

 

Taiwan heeft ambitieuze plannen om in de Straat van Taiwan offshore windparken aan te leggen. De eerste demonstratieprojecten zijn al van start gegaan en uiteindelijke  doelstelling is om 4GW in 2030 te realiseren. Taiwan kijkt voor samenwerking ook naar Nederland. HHWE en TWTIA zullen begin 2016 een Memorandum of Understanding tekenen.

 

Voor meer informatie over de missie kunt u contact opnemen met Arjen Schutten 06-46363854 of arjen@hhwe.eu

HHWE

Contact

Navigation

E-newsletter

Holland Home of Wind Energy (HHWE) is an independent export association, representing the interests of the Dutch wind energy companies and knowledge institutes across the globe

+31 (0) 6 51 24 90 79

+31 (0) 6 46 36 38 54

Subscribe to our newsletter and stay updated on the latest HHWE news and our agenda and activities

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image