News

Offshore Wind Missie Frankrijk met EDF en ENGIE/GDF (20-21 juni)

Wednesday, May 17, 2017
Offshore Wind Missie Frankrijk met EDF en ENGIE/GDF (20-21 juni)

In navolging van de zeer succesvolle missies met EDF in 2012 en 2014 en ENGIE (GDF) in 2015 organiseren Cleantech Holland en FME in samenwerking met Transfer LBC dit jaar een matchmaking reis met zowel ENGIE (GDF) in Nantes als het EDF consortium in Parijs. De komende jaren zullen zij druk zijn met de bouw van de volgende Offshore Wind Parken:


Voorlopig programma


Dinsdag 20 juni 

Ochtend: reis naar Parijs
Middag: meeting met EDF
presentatie consortium EDF over status quo
Avond: doorreis naar Nantes


Woensdag 21 juni
Ochtend: meeting met ENGIE (GDF)
Matchmaking met lokale partijen
Middag: terugreis naar Nederland


Gaat u mee?

Deze missie is interessant voor bedrijven die actief zijn in de offshore wind sector en die nader kennis willen maken met de belangrijke Franse spelers of de bestaande relaties willen verdiepen (energieconcerns, ontwikkelaars/exploitanten, dienstverleners en toeleveranciers). Beide consortia van EDF en GDF hechten groot belang aan samenwerking tussen buitenlandse en lokale leveranciers!


Deelname en kosten

De kosten bedragen €1.450,00 ex. BTW per deelnemer. FME leden, HHWE leden en bedrijven die hebben deelgenomen aan de OW missie Frankrijk in 2014 of 2015 krijgen 10% korting op het deelname bedrag. De reis- en verblijfskosten evenals eventuele overige kosten (bijvoorbeeld voor de huur van een auto of een tolk) zijn voor uw eigen rekening. 


*Deelname kosten zijn berekend op één deelnemer per bedrijf. Een tweede deelnemer van een bedrijf betaalt €495,00 ex. BTW als bijdrage in de collectieve kosten. 


** Missievoucher. Onder bepaalde voorwaarden kunt u gebruik maken van een missievoucher. Deze kunnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aangevraagd worden als ondersteuning voor een uitgaande handelsmissie of een collectieve beursinzending met een waarde van maximaal 50% van de deelnameprijs. Meer informatie over de missievoucher en het aanvraagformulier is hier te vinden. 


Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden voor deze missie. 


*De deadline voor aanmelding is 3 juni 2017. LET OP: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 


Op de activiteit zijn de 'Algemene voorwaarden FME voor deelname aan de door afdeling internationaal ondernemen georganiseerde activiteiten' van toepassing. Na inschrijving zal contact met u worden opgenomen voor een individueel intake gesprek. U zult tevens een reis- en verblijf aanbeveling ontvangen. 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cleantech Holland
Stefan Olsthoorn
stefan.olsthoorn@fme.nl

079-3531158


Downloads

Uitnodiging Offshore Wind Matchmakingreis Frankrijk 20-21 juni 2017
Verslag missie EDF in 2014 
HHWE

Contact

Navigation

E-newsletter

Holland Home of Wind Energy (HHWE) is an independent export association, representing the interests of the Dutch wind energy companies and knowledge institutes across the globe

+31 (0) 6 51 24 90 79

+31 (0) 6 46 36 38 54

Subscribe to our newsletter and stay updated on the latest HHWE news and our agenda and activities

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image