News

Wind Expo Tokyo

Monday, March 07, 2016
Wind Expo Tokyo

Van 2 t/m 4 maart heeft HHWE voor de derde maal op rij – in het kader van de PIB – met een Holland Paviljoen deelgenomen aan de Wind Expo in Tokyo. In totaal hebben 10 bedrijven succesvol deelgenomen aan het zeer goed bezochte Holland Paviljoen.

 

Voorafgaand aan de beurs hebben HHWE en de Japan Wind Power Association (JWPA) een expertmeeting georganiseerd op de Nederlandse ambassade in Tokyo. Hierbij werd lang stilgestaan bij het onderdeel installatieschepen. Japan heeft momenteel nog geen schepen die bij de eerste demonstratieprojecten ingezet kunnen worden. Omdat de meeste projecten dicht bij de kust – in de nabijheid van de havens – worden gebouwd zijn de eisen die aan de schepen worden gesteld nog niet te hoog. Feit is wel dat Japan niet te lang kan wachten met de aankoop van de eerste ontwerpen. Goed nieuws voor de Nederlandse bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn: voor de aankoop van deze ontwerpen zijn Nederlandse bedrijven nadrukkelijk in beeld.

 

De combinatie van expert meeting en de beursdeelname werd door de deelnemende bedrijven als bijzonder positief ervaren.

HHWE

Contact

Navigation

E-newsletter

Holland Home of Wind Energy (HHWE) is an independent export association, representing the interests of the Dutch wind energy companies and knowledge institutes across the globe

+31 (0) 6 51 24 90 79

+31 (0) 6 46 36 38 54

Subscribe to our newsletter and stay updated on the latest HHWE news and our agenda and activities

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image