News

WindEnergy Hamburg 2018

Wednesday, November 22, 2017
WindEnergy Hamburg 2018

UPDATE: Sluitingsdatum voor inschrijving is vastgesteld op 3 februari 2018. U kunt zich direct via hier inschrijven.
Zie hier voor een impressie van de lancering van de eerste Dutch Village tijdens de WindEurope Conference & Exhibition in Amsterdam 2018. 

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is het toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector. De brancheverenigingen NWEA, IRO, Netherlands Maritime Technology (NMT)  en Holland Home of Wind Energy (HHWE) bundelen hun krachten en organiseren een Dutch Village op deze beurs. Wilt u ook uw bedrijf presenteren op WindEnergy Hamburg en genieten van de voordelen van de Dutch Village? Boek dan nu snel één van de pakketten.

Meld u aan

In de huidige tijd van energietransitie is windenergie niet meer weg te denken en blijven de technologische ontwikkeling, kostenreductie en verdere geografische uitrol een doorlopend punt van aandacht. Wereldwijd zijn er 90 landen die windturbines gebruiken om energie te genereren en hebben nog eens meer dan 70 niet-Europese landen windenergie opgenomen in hun nationale klimaat- en energieplannen.

WindEnergy Hamburg is dé toonaangevende beurs die als onderdeel van de Global Wind Summit, samenvalt met de WindEurope Conference. Met 1400 exposerende bedrijven, een verwacht bezoekersaantal van meer dan 35.000 en 500 presentaties tijdens de conferentie, is dit evenement onmisbaar voor iedereen die deel wil uitmaken van de toekomst van de wereldwijde windindustrie – op land en op zee. In Hamburg vindt u het grootste platform ter wereld waar de internationale windindustrie elkaar treft voor zaken, netwerken en het delen van informatie.

Dutch Village

Dutch Village is het nieuwe merk voor Nederlandse paviljoens op internationale windbeurzen. De lancering van Dutch Village vindt plaats tijdens de WindEurope Conference & Exhibition eind november 2017 in RAI Amsterdam.

In een samenwerking tussen de brancheverenigingen NWEAIRO, NMT en HHWE met ondersteuning van communicatiebureau Brandmarion, biedt ‘Dutch Village’ de mogelijkheid aan geïnteresseerde leden om in Hamburg aanwezig te zijn op de beurs. Voor Dutch Village is in Hal B7 een vloeroppervlakte van 830 m2 gereserveerd op een uitstekende locatie op de begane grond die vanaf alle ingangen goed toegankelijk is.

Plattegrond


Om alle deelnemers tegemoet te komen in hun wensen voor de locatie van hun stand, is het mogelijk uw voorkeur voor een stand aan te geven bij uw inschrijving.

 •         Kiest u op de bijgaande plattegrond uw gewenste locatie(s) en geef deze a.u.b. in volgorde van voorkeur aan op het inschrijfformulier onder “Opmerkingen”.
 •         U kunt daarbij meerdere stands combineren tot één grotere stand, afhankelijk van de door u gewenste hoeveelheid vierkante meters.
 •         Voor inschrijving voor een full package stand kunt u voor maximaal 1 hoekstand en 2 tussenstands uw voorkeur aangeven. Voor basic package geldt deze beperking niet.
 •         Heeft u nog specifieke aandachtspunten met betrekking tot uw stand(ontwerp/constructie) of de door u gewenste locatie, vermeld dit op het inschrijfformulier!
 •         De organisatoren zullen uiteraard zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van alle individuele deelnemers en bij knelpunten contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Pakketten voor deelname

Deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende opties voor deelname:

Standpakket BASIC – kosten €480,- excl. BTW per m2*
(vanaf 21 m2, voor deelnemers die niet meedoen aan de collectieve standbouw)
Dit pakket is inclusief:

 • Huur van de vloeroppervlakte (inclusief verschuldigde afdrachten AUMA, Advocacy fee)
 • Toegangspassen voor standpersoneel; twee passen voor de eerste 12 m2, en één pas voor iedere 10 m2 extra
 • Deelname aan alle Dutch Village netwerk- en promotionele activiteiten, zoals de Dutch Village netwerkreceptie en verschillende initiatieven van de Nederlandse overheid en zusterorganisaties
 • Begeleiding bij de organisatorische & logistieke voorbereidingen en assistentie van het Dutch Village team ter plekke
 • Gebruik maken van de faciliteiten in de Dutch Village lounge

Standpakket FULL – kosten €650,- excl. BTW per m2*
(van 9 tot 21 m2, voor deelnemers die meedoen aan de collectieve standbouw)
Dit pakket is inclusief alle faciliteiten zoals beschreven bij Standpakket BASIC, plus:

 • Standbouw met Dutch Village branding, inclusief wanden, tapijt, standaardmeubilair (balie, tafel, drie stoelen, naamsvermelding op frieslijst), en elektra/lichtpunten (elektra binnen standaard 3 kW per 9 m2).
 • Optionele items zoals wanddecoratie, additionele elektra en/of water(afvoer), alternatief of additioneel standmeubilair, of andere individuele wensen zijn niet in deze prijs inbegrepen.

Loungepakket – kosten €3000,- excl. BTW*
Dit pakket is inclusief:

 • Deelname in de gezamenlijke Dutch Village lounge, waarvoor u een wandpaneel en brochures kunt aanleveren. In de lounge kan één vertegenwoordiger van uw bedrijf plaatsnemen gedurende alle beursdagen.
 • Een toegangspas voor één persoon
 • Vermelding in de beurscatalogus
 • Deelname aan alle Dutch Village netwerk- en promotionele activiteiten, zoals de Dutch Village netwerkreceptie
 • Begeleiding bij de organisatorische & logistieke voorbereidingen en assistentie ter plekke
 • Faciliteiten in de Dutch Village lounge (catering), inclusief lunch

* Aanvullend op de bovengenoemde standpakketten geldt een eenmalige kostenpost van €450,- excl. BTW per stand voor het verplichte Media Package (voor vermelding in de beurscatalogus en overige marketingmiddelen).

Brochurepakket – kosten €500,- excl. BTW
Met deze optie kunt u bedrijfsbrochures aanleveren die tentoongesteld worden in de Dutch Village lounge.  Deze optie bevat geen deelname door uw bedrijfsvertegenwoordiger of toegangspassen.

LET OP: Voor niet-leden geldt een toeslag van €100,- excl. BTW per m2 voor de standpakketten, en van €500,- excl. BTW voor het lounge- en brochurepakket.

Sponsoringpakket – kosten in overleg
Maak uw wensen kenbaar en overleg met ons welke sponsormogelijkheden in Dutch Village beschikbaar zijn.

Kortingsmogelijkheid

Mogelijk kan uw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

Contact

Wilt u deelnemen aan Dutch Village? Maak uw interesse kenbaar en boek uw stand voor vrijdag 15 december 2017. Uiteraard staan wij ook tot uw beschikking bij vragen of voor nadere toelichting.

Neem contact op met dutchvillage@nwea.nl of met
NWEA, Erik van Diest – tel: +31 (0)30 23 16 977
NMT, Joëlla Lucas – tel: +31 (0) 88 44 51 024
IRO, Danielle Veldman – tel: +31 (0)79- 34 11 981

Meer informatie over de beurs vindt u op de website of in de beursbrochure.


HHWE

Contact

Navigation

E-newsletter

Holland Home of Wind Energy (HHWE) is an independent export association, representing the interests of the Dutch wind energy companies and knowledge institutes across the globe

+31 (0) 6 51 24 90 79

+31 (0) 6 46 36 38 54

Subscribe to our newsletter and stay updated on the latest HHWE news and our agenda and activities

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image