Holland Paviljoen en Matchmaking op Seanergy Normandië 2017
Thursday, January 12, 2017

Bent u op zoek naar nieuwe contacten en potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vorm van maritieme energie? Kom op 22 en 23 maart 2017 naar de tweede editie van Seanergy in Le Havre Frankrijk.

De Ambassade in Parijs organiseert bij genoeg aanmeldingen een Holland Paviljoen en het Enterprise Europe Network (EEN) organiseert tijdens Seanergy 2017 een matchmaking event.

Tweede editie groot succes
3000 deelnemers, 220 exposanten, 15 landen, 40 conferenties en 800 zakenafspraken. De laatste editie van Seanergy in Biarritz 2016 was een groot succes. Le Havre zal in 2017 het middelpunt zijn van conferenties, debatten, lunches, B2B meetings en meer.

De eerste editie van Seanergy trok 30% internationale bezoekers. Vanuit Nederland waren er drie bedrijven aanwezig. Deze bedrijven hebben tijdens dit evenement niet stilgezeten. Er zijn 28 verschillende gesprekken gevoerd met Franse, Engelse en Belgische bedrijven. Verder was het EEN Nederland de co-organisator. Zij organiseren dit jaar wederom een matchmaking event.

Holland Paviljoen
Heeft u interesse in deze beurs? De Ambassade in Parijs organiseert samen met het NBSO Nantes bij genoeg aanmeldingen een Holland Paviljoen.

Aangezien het aantal deelnemers nog onbekend is, zijn er momenteel opties genomen op nog beschikbare plaatsen van 24m2 (max. 4 deelnemers) en 35m2 (max. 6 deelnemers). Afhankelijk van het uiteindelijke aantal deelnemers kan de beursorganisatie een nog grotere ruimte bieden. De Nederlandse overheid zal een deel van de kosten op zich nemen voor het Holland Paviljoen in het kader van Holland Branding. De kosten voor de deelnemende partijen bedragen naast de inschrijvingskosten van €375,00 excl. BTW (onder meer voor vermelding in de catalogus en op de website van Seanergy) een bijdrage van €950,00 voor de kosten voor standhuur en inrichting.

De Ambassade zal tevens een netwerkevenement (waarvoor de deelnemende bedrijven gasten mogen uitnodigen) organiseren. Het matchmakingevent van de EEN is gratis.

Aanmelden en meer informatie
Meld u aan via de Ambassade in Parijs, die de coördinatie voor de realisering van het Holland Paviljoen verzorgt. Contactpersoon: Adriana Voerman, tel. +33 1 40 62 33 25, e-mail: adriana.voerman@minbuza.nl

Informatiebijeenkomst
Op donderdagmiddag 9 februari zal RVO in samenwerking met het Nederlandse postennetwerk in Frankrijk en HHWE een informatiebijeenkomst organiseren als voorbereiding op het Holland Pavijoen en de matchmaking op de Seanergy. 

Tijdens de bijeenkomst zullen aanwezig zijn mevrouw Sakina Mouhamad van het Franse ministerie voor Milieu, Energie en Zee en de heer Pierre Warlop, Supply Chain Manager bij WPD Offshore en tevens lid bij de Franse branche-organisatie France Energie Eolienne (FEE). WPD Offshore is een partner in het consortium Eolien Maritime, samen met EDF Energies Nouvelles – DONG – Alstom. Zij zullen nader uitleg geven over het Franse beleid ten aanzien van wind op zee en de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Ook de heer Huib Buise, Handelsraad van de Nederlandse Ambassade in Parijs zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op het Ministerie van Economische Zaken, Bezuidenhoutseweg 73 in Den Haag en begint om 15.00 (inloop vanaf 14.30) en duurt tot 17.00. In verband met de toegangscontrole op het ministerie is aanmelden verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar Aysel Atci (RVO) via aysel.atci@rvo.nl met daarin uw naam en de naam van uw bedrijf. 

Matchmaking
voor meer informatie over de matchmaking zie hier. Heeft u vragen over de matchmaking dan kunt u contact opnemen met Kees Mokveld (EEN) via kees.mokveld@rvo.nl.

5 redenen voor deelname:
– laat iedereen uw kennis en oplossingen zien;
– breid uw kennis uit door het bijwonen van seminars;
– doe nieuwe contacten op en vergroot uw netwerk met potentiële klanten en partners;
– blijf op de hoogte van nieuwe duurzame ontwikkelingen;
– neem deel aan B2B meetings.

Kosten
De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen bedragen in totaal €1.325,00 excl. BTW (incl. inschrijvingskosten voor opname in catalogus en op de website van Seanergy). Hiervoor loopt de aanmelding via de Ambassade in Parijs: adriana.voerman@minbuza.nl.

Een toegangspas als bezoekers voor Seanergy kost €160,00 (excl. BTW). Hiervoor kunt u zich aanmelden via deze link.

Deelname aan de matchmaking is gratis maar voor de toegang tot het conferentie- en beurscomplex is een toegangspas nodig als bezoekers of (co)exposant, waar zoals hierboven vermeld kosten aan verbonden zijn.