WE’RE HIRING: Event Manager
Monday, September 25, 2023

Wil je meewerken aan de energietransitie, ben je een organisatietalent en hou je van reizen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Holland Home of Wind Energy (HHWE)

HHWE is een exportvereniging voor Nederlandse bedrijven in de windenergie sector. Het doel van HHWE is het promoten van de Nederlandse windenergie sector in het buitenland. We organiseren o.a. paviljoens en/of lounges op internationale windenergiebeurzen en organiseren handelsmissies. We werken hierin nauw samen met ons diplomatieke netwerk in het buitenland en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Op dit moment heeft HHWE ruim 50 leden, variërend van grote bedrijven tot zelfstandigen, die wereldwijd werkzaam zijn in de windenergiesector.

Werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde! Als Event Manager werk je nauw samen met de Manager International Events en ben je verantwoordelijk voor de organisatie van internationale beursdeelnames en handelsmissies van A tot Z. Tevens promoot je projecten en ontwikkelingen in de windenergie sector door het bijhouden van o.a. LinkedIn en de website.

Een belangrijk onderdeel van jouw functie is relatiebeheer, het uitbouwen van ons netwerk (ledenwerving) en het creatief meedenken met de HHWE-leden. Administratieve zaken behoren ook tot je taken, zoals het zorgdragen voor een juiste facturatie en het bijhouden van betalingen.

Tot slot vertegenwoordig je HHWE in het buitenland tijdens de internationale beurzen en ondersteun je onze leden ter plekke. Representatie is een belangrijk onderdeel van je functie.

Wie ben jij?

·        Een relevante afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting (b.v. event management of een vergelijkbare opleiding);
·        Minimaal 24 uur per week beschikbaar, met zicht op een werkweek van 40 uur;
·        Je bent proactief en hebt een gedreven commerciële ondernemersmentaliteit;
·        Je hebt veel discipline en bent goed instaat om zelfstandig te werken;
·        Pragmatisch en analytisch denkvermogen;
·        Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
·        Je bent servicegericht en denkt mee met de wensen onze leden;
·        Werken onder tijdsdruk en met deadlines is voor jou geen probleem.

Wat bieden wij jou?

·        Goede werksfeer in een (klein) professioneel team;
·        Flexibiliteit en grote mate van zelfstandigheid & vrijheid (werken vanuit huis, in overleg kan besloten worden om kantoordagen in te plannen) en doorgroeimogelijkheden;
·        Ruimte voor eigen mening;
·        Mogelijkheid om de wereld te zien en bij te dragen aan de energietransitie;
·        Marktconform salaris, laptop van de zaak, maandelijkse vaste telefoonvergoeding en deelname in pensioenregeling.

Startdatum: zo spoedig mogelijk.

Solliciteren

Voor het sturen van jouw CV en motivatie en/of vragen kan je een mail sturen naar eline@hhwe.eu.